katalog online
biblioteka online

Mapa strony

2016-09-29
2014-07-14
2015-09-15
2017-11-28
2018-03-07
2016-02-01 Archiwum nowych nabytków
2014-02-07 Archiwum nowych nabytków za rok 2013
2015-01-28 Archiwum nowych nabytków za rok 2014
2016-02-01 Archiwum nowych nabytków za rok 2015
2018-03-20 Artykuły
2017-12-12 Bazy danych A
2017-12-12 Bazy danych B
2017-12-12 Bazy danych C
2017-12-12 Bazy danych D
2018-01-23 Bazy danych E
2017-12-12 Bazy danych G
2017-12-12 Bazy danych H
2017-12-12 Bazy danych I
2017-10-31 Bazy danych J
2017-09-14 Bazy danych K
2017-12-12 Bazy danych L
2018-06-05 Bazy danych M
2017-12-12 Bazy danych N
2018-06-14 Bazy danych nie tylko w naszych zasobach
2017-12-12 Bazy danych O
2018-03-13 Bazy danych P
2017-12-12 Bazy danych R
2017-10-31 Bazy danych S
2018-01-24 Bazy danych T
2018-02-27 Bazy danych U
2017-12-12 Bazy danych W
2017-07-05 Bazy danych Y
2018-06-20 Bibliografia i bibliometria
2018-04-24 Bibliografie dorobku uczelni i instytutów medycznych
2018-06-20 Biblioteka dla środowiska
2018-06-15 Biblioteka dzisiaj
2016-11-30 Biblioteka online
2015-01-26 Bieżąca prenumerata polska
2015-01-26 Bieżąca prenumerata zagraniczna drukowana
2018-02-23 Cennik usług Biblioteki
2014-10-21 Chemical Abstracts
2018-05-08 Czasopisma i e-czasopisma
2018-05-16 Doktoranci - użyteczne informacje
2018-05-19 Dydaktyka i szkolenia
2017-12-07 E-książki oraz serwisy WWW ogólnodostępne w Internecie
2016-11-10 E-podręczniki
2016-12-01 E-skrypty w sieci GUMed
2016-07-11 Encyklopedie i słowniki
2018-06-19 Formularze, druki
2015-11-26 Gdańsk i Trójmiasto
2018-06-04 Godziny otwarcia
2017-02-28 Historia i osiągnięcia Biblioteki
2017-10-26 Informacja naukowa
2018-03-12 Inne biblioteki
2016-01-21 Inni - użyteczne informacje
2018-03-15 Instrukcje
2018-03-07 Instytucje i organizacje
2018-01-31 Internet w Bibliotece
2016-11-29 Katalogi
2016-01-12 Konferencje BG GUMed
2016-04-25 Konfiguracja przeglądarki dla serwera PROXY
2018-04-10 Kontakt
2016-10-03 Kopiowanie
2018-06-05 Książki i e-książki
2016-12-30 Librorum Amator
2016-01-14 Lista czasopism otrzymywanych w ramach wymiany i darów
2017-06-20 Lista polskich czasopism indeksowanych w JCR (Science Edition)
2015-11-26 Literatura polecana przy pisaniu prac licencjackich i magisterskich
2014-11-20 Literatura pomocna przy pisaniu prac doktorskich oraz habilitacyjnych
2017-08-29 Lokalizacja i dojazd
2017-05-29 Medyczny Dzień Nauki
2018-01-26 Mendeley
2012-07-06 Misja i kierunki rozwoju
2017-12-18 Modernizacja i rozbudowa Biblioteki Głównej
2017-11-02 Najczęściej zadawane pytania (FAQ)
2018-06-08 Naukowcy - użyteczne informacje
2018-02-07 Nowe nabytki
2018-03-20 O nas
2018-05-10 Obchody Tygodnia Bibliotek
2018-06-19 Open Access (OA)
2015-06-16 Piknik na Zdrowie
2016-10-20 Plan Biblioteki
2016-10-05 Pomoc naukowa i nie tylko...
2016-04-01 Portale i serwisy medyczne
2018-05-30 Poświadczenia dokumentów
2018-04-06 Prace dyplomowe i dysertacje
2015-11-12 Praktyki, staże, wycieczki
2018-06-15 Prawo
2017-11-08 Projekt rozbudowy budynku BG GUMed
2018-06-14 Promocje książek
2017-12-14 Publikacje pracowników Biblioteki
2018-05-22 Rada Biblioteczna - kadencja 2016-2020
2018-01-31 Regulamin Czytelni 1 i 2
2017-10-06 Regulamin Czytelni Informacji Naukowej
2017-10-06 Regulamin korzystania z pokoi pracy
2016-11-17 Regulamin korzystania z szafek szatni samoobsługowej
2016-11-16 Regulamin Pracowni Bibliograficznej
2017-10-06 Regulamin Wypożyczalni
2017-09-27 Regulaminy Biblioteki
2018-05-07 Struktura organizacyjna
2017-10-03 Studenci - użyteczne informacje
2017-09-27 Słownik MeSH
2018-03-15 Udostępnianie zbiorów w czytelniach
2017-03-03 Usługi
2018-06-04 Wielka Zbiórka Książek
2018-02-13 Wypożyczanie zbiorów na zewnątrz
2017-11-02 Wypożyczenia międzybiblioteczne
2018-05-16 Wystawy
2014-06-26 Wystawy zorganizowane w 2004 r.
2014-07-22 Wystawy zorganizowane w 2008 r.
2016-04-15 Wystawy zorganizowane w 2009 r.
2013-01-30 Wystawy zorganizowane w 2010 r.
2013-03-01 Wystawy zorganizowane w 2011 r.
2013-03-07 Wystawy zorganizowane w 2012 r.
2016-04-14 Wystawy zorganizowane w 2013 r.
2015-05-20 Wystawy zorganizowane w 2014 r.
2016-11-04 Wystawy zorganizowane w 2015 r.
2017-02-16 Wystawy zorganizowane w 2016 r.
2018-01-08 Wystawy zorganizowane w 2017 r.
2018-05-16 Wystawy zorganizowane w 2018 r.
2017-12-07 Wyszukiwarki naukowe
2014-11-24 Zapisy do Wypożyczalni
2016-09-26 Zapytaj bibliotekarza
2018-01-31 Zarządzanie bibliografią
2016-05-20 Zasoby
2018-05-07 Zasoby elektroniczne - archiwum zakończonych dostępów
2017-03-06 Zdalny dostęp


Biblioteka Główna Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego . ul. Dębinki 1 . 80-211 Gdańsk . tel.: +48 58 349 10 40 . fax + 48 58 349 11 42


email: biblsekr@gumed.edu.pl . Aktualizacja: 2018-06-20 mgr M. Omilian-Mucharska . Biblioteka Główna © 2009 - 2017 . omilian&blukis

Polityka wykorzystywania plików "cookies" w systemach internetowych GUMed